Återvinning vid flytt - En grön och miljövänlig flyttlösning!

Vi hjälper dig att göra dig av med gamla möbler och prylar på ett miljömedvetet sätt. 

För en smidigare flyttupplevelse:

Återvinning - Vi hjälper dig att hållbart återvinna allt du inte längre vill behålla

Vi på Go Moving förstår vikten av att minska vår klimatpåverkan och vi tror att små förändringar kan göra en stor skillnad. Därför erbjuder vi våra kunder en hållbar och miljövänlig flyttlösning genom vår tjänst för återvinning vid flytt. Vi hjälper dig att återvinna ditt avfall på ett ansvarsfullt sätt. Vi har samarbeten med lokala återvinningscentraler och sorteringsanläggningar för att säkerställa att avfallet alltid hanteras på ett korrekt sätt. Vi kan hjälpa dig att sortera och transportera avfallet till återvinningsanläggningarna och se till att så mycket som möjligt återvinns.
Genom att välja Go Moving för din flytt kan du vara säker på att du bidrar till en mer hållbar framtid. Kontakta oss idag för att få mer information om hur vi kan hjälpa dig.
Boka återvinning
author

Tillsammans för en hållbar framtid

Vi på Go Moving är stolta över att kunna erbjuda alla våra kunder miljövänliga och hållbara flyttlösningar. Tillsammans gör vi stor skillnad för att skapa en mer hållbar framtid. Genom våra miljövänliga tjänster för flytt och återvinning arbetar vi för att minska vår klimatpåverkan och bidra till en bättre planet. Tillsammans kan vi göra skillnad! 
rating

Vad säger andra?

“Jag trodde aldrig att det kunde bli så här enkelt att flytta till ny bostad.”

Via Google

“Go Moving hjälpte mig flytta till min nya lägenhet och jag är hur nöjd som helst. Personalen var vänlig och professionell och gjorde allt för att se till att min flytt gick smidigt. Skulle definitivt rekommendera dem till alla som behöver flytthjälp!”

Via Google

Fantastisk flytthjälp Jag kommer definitivt att använda dem igen nästa gång jag flyttar!”

Via Google

Varför Go Moving?

Bra omdömen

Tack vare alla våra nöjda kunder kan vi fortsätta leverera våra högkvalitativa tjänster i hela Sverige.

Garanti

Med vår garanti är kunderna alltid väl skyddade, vilket ger dem möjlighet att släppa oron för eventuella skador eller förluster.

Du kan slappna av

Att ta hjälp av Go Moving är avslappnande och tar bort den stress som annars är kopplad till att flytta. Luta dig tillbaka så tar våra experter hand om det.
G
Moving.

Vi levererar snabbare och säkrare

Social

Om oss

Go moving sweden ab Skebokvarnsvägen 163124 52 Bandhagen

08-490 041 88info@gomoving.se

Social