Magasinering - Trygg förvaring av dina möbler och prylar!

Är du i behov av magasinering? Hos oss kan du magasinera möbler och ägodelar på ett tryggt och säkert sätt.

Magasinering med Go Moving!

rating

Vad säger andra?

“Jag trodde aldrig att det kunde bli så här enkelt att flytta till ny bostad.”

Via Google

“Go Moving hjälpte mig flytta till min nya lägenhet och jag är hur nöjd som helst. Personalen var vänlig och professionell och gjorde allt för att se till att min flytt gick smidigt. Skulle definitivt rekommendera dem till alla som behöver flytthjälp!”

Via Google

Fantastisk flytthjälp Jag kommer definitivt att använda dem igen nästa gång jag flyttar!”

Via Google

För en smidigare flyttupplevelse:

Magasinering – Förvara möbler säkert och skydda dem från skador

Det kan vara svårt att hitta en plats som är både tillräckligt rymlig och säker för alla sina ägodelar. Som tur är så finns vi på Go Moving här för att hjälpa till! Vi erbjuder professionell magasinering av både möbler och prylar där vi lägger stort fokus på trygghet för alla våra kunder.
Hos Go Moving har vi förstås också olika alternativ som passar olika behov och budgetar. Oavsett om du vill magasinera möbler under en lång eller kort period så kan vi anpassa lagringslösningarna efter just vad du behöver. Kontakta oss redan idag om du behöver en säker och pålitlig förvaringslösning för dina möbler och låt oss ta hand om dina behov för magasinering. Vi ser fram emot att hjälpa dig på bästa möjliga sätt!
Boka magasinering nu
author

Många års erfarenhet av magasinering

Vi förstår att dina möbler är värdefulla, både sentimentalt och ekonomiskt, och vi ser till att de förvaras på ett så säkert sätt som möjligt. Vi har noggrant utvalda lagringsutrymmen för att säkerställa att dina möbler är ordentligt skyddade under hela förvaringsperioden. Dessutom kan vi också erbjuda professionell hjälp med både packning och transport till vårt magasin så att du kan vara säker på att dina möbler hanteras med omsorg.
Vanliga frågor

Vad kostar magasinering?

Hur bokar jag magasinering?

Gäller RUT-avdrag för magasinering?

Hur länge kan jag magasinera möbler hos er?

Varför Go Moving?

Bra omdömen

Tack vare alla våra nöjda kunder kan vi fortsätta leverera våra högkvalitativa tjänster i hela Sverige.

Garanti

Med vår garanti är kunderna alltid väl skyddade, vilket ger dem möjlighet att släppa oron för eventuella skador eller förluster.

Du kan slappna av

Att ta hjälp av Go Moving är avslappnande och tar bort den stress som annars är kopplad till att flytta. Luta dig tillbaka så tar våra experter hand om det.
G
Moving.

Vi levererar snabbare och säkrare

Social

Om oss

Go moving sweden ab Skebokvarnsvägen 163124 52 Bandhagen

08-490 041 88info@gomoving.se

Social